Produkty pro gauč na spaní (13)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Tradiční Culatello "Gardani"

Tradiční Culatello "Gardani"

Salám vyrobený z nejcennější části vepřového stehna, s sladkou, aromatickou a kořeněnou chutí. Vyrobeno v střívku. 40,90€/KG
Kombinovaný kurz italštiny

Kombinovaný kurz italštiny

- 4 hodiny/den skupinové lekce od 9:00 do 13:00 a 1 hodina/den individuální lekce; - 2 odpolední setkání týdně věnovaná kultuře, umění, historii, hudbě a literatuře (kino, divadlo, koncerty, poslech písní nebo italské literatury, návštěvy muzeí, památek nebo historických center atd.); - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu docházky.
Sardinský Pecorino - Sardinský Pecorino DOP

Sardinský Pecorino - Sardinský Pecorino DOP

Nejlepší sardinské pecoriny dostupné v našem obchodě. Vysoce kvalitní typické produkty.
Salám Milano/Napoli

Salám Milano/Napoli

Salám Milano nebo Napoli 100% italské vepřové AGRESIVNÍ CENA
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Nduja - Kalabrijská salám

Nduja - Kalabrijská salám

‘Nduja je kalabrijská uzenina par excellence, má jasně červenou barvu, měkkou konzistenci a zvlášť pikantní chuť. Získává se mletím 42 % vepřového tuku, 30 % libového masa z prasete a 25 % hojného kalabrijského pepře. Doporučuje se jako předkrm nebo jako přísada do těstovin a pizz. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 300/350 g Složení: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Hmotnost: 0,300 kg
Výlet a lezení na Stromboli, online nákup - výlety na Eolské ostrovy - výstup na kráter Stromboli

Výlet a lezení na Stromboli, online nákup - výlety na Eolské ostrovy - výstup na kráter Stromboli

S NAŠÍMI VÝHODNÝMI NABÍDKAMI MÁTE PŘÍLEŽITOST UŠETŘIT BEZ TOHO, ABYSTE SE MUSILI ČEHOKOLI VZDÁT. Naše zkušenosti nás přivedly k vytvoření správné kombinace mezi úsporou a relaxací. Takže dnes můžete REZERVOVAT POHODLNĚ Z DOMOVA A ZÍSKAT NEJEN VELKOU ÚSPORU, ALE TAKÉ SE VYHNOUT FRONTÁM V AGENTUŘE A RIZIKU „VŠE VYPRODÁNO“. Využijte tedy našich balíčků dovolené, REZERVOVATELNÝCH JEN ONLINE.
Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Ciauscolo IGP - Měkká saláma s více než 2.000letou historií

Pochází z latinského Cibusculum, což znamená cenné jídlo, a má historii, která sahá až do doby římské říše. Je to měkký, sladký a chutný salám, ideální na namazání na chléb a konzumaci při předkrmech, svačinách a piknicích.
Kurz italského jazyka, umění a archeologie

Kurz italského jazyka, umění a archeologie

- 4 hodiny jazykových lekcí ve třídě denně; - 2 kulturní aktivity odpoledne týdně se skupinou; - 1 přírodní a historická exkurze týdně se skupinou; - 3 odpoledne věnovaná speciálním aktivitám se specializovaným učitelem týdně – 2 hodiny uměleckého workshopu Tato část Toskánska uchovává ve svých ekologických nikách mimořádnou syntézu umění a archeologie Itálie; šťastná kombinace pro prohloubení jazykových dovedností a znalosti umění.
Standardní kurz italštiny v Orbetellu

Standardní kurz italštiny v Orbetellu

PROGRAM KURZU: - 4 hodiny/den výuky ve třídě, od 9:00 do 13:00; - 2 kulturní setkání odpoledne týdně po 1,5 hodině; - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu účasti (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu účasti; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu účasti.